Šlep služba i auto servis MIKOM Beograd

ŠLEP SLUŽBA ZLATIBOR.

ŠLEP SLUŽBA ZLATIBOR I AUTO SERVIS - MIKOM

ŠLEP SLUŽBA ZLATIBOR I AUTO SERVIS MIKOM DOO

Šlep služba Zlatibor - 060 7444 755

Naša šlep služba je operativna na Zlatiboru, Tari, Mokroj Gori, Čajetini, Užicu, Požegi, Divčibarama, kao i celoj teritoriji Zlatiborskog okruga i Srbije.

Šlep služba Zlatibor – MIKOM – Brza i pouzdana pomoć na putu

Šlep služba Zlatibor je profesionalna kompanija koja pruža brzu i pouzdanu pomoć na putu za vozače u slučaju kvara ili nezgode. Naša ekipa iskusnih vozača i tehničara dostupna je 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji, kako bi pružila pouzdanu i sigurnu pomoć na putu u bilo kojoj situaciji.

Naša šlep služba nudi širok spektar usluga, uključujući vuču i šlepanje vozila, popravke na licu mesta, snabdevanje gorivom, zamenu guma, otključavanje vrata i druge usluge. Naša vozila su opremljena najmodernijom opremom i alatima, kako bi se obezbedila brza i efikasna pomoć u svakoj situaciji.

Uz našu šlep službu na području Zlatibora, možete biti sigurni da će vaše vozilo biti u sigurnim rukama. Naša ekipa stručnjaka je obučena za rešavanje bilo kakvih problema na putu, bilo da se radi o manjem kvaru ili nezgodi. Naši vozači su upoznati sa svim putevima u okolini Zlatibora i brzo će stići do vaše lokacije.

Cena naših usluga je pristupačna i konkurentna, sa jasnim i transparentnim cenovnikom. Naši klijenti su uvek potpuno upoznati sa svim troškovima i ne postoje skriveni dodatni troškovi.

Pored toga, naša šlep služba Zlatibor je fokusirana na brzinu i efikasnost u pružanju usluga. Naš tim vozača i tehničara ima bogato iskustvo u rešavanju problema na putu, čime obezbeđujemo brzu i pouzdanu pomoć na licu mesta.

Ako se nalazite na putu u blizini Zlatibora i imate problem sa vozilom, pozovite našu šlep službu i mi ćemo vam pružiti brzu i efikasnu pomoć. Naš tim je uvek spreman da vam pomogne, 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji.

Uz našu šlep službu Zlatibor, možete biti sigurni da ćete dobiti brzu i pouzdanu pomoć na putu. Za više informacija o našim uslugama, posetite naš veb sajt ili nas pozovite. Naši agenti su uvek spremni da odgovore na sva vaša pitanja i pruže vam sve neophodne odgovore.

 

Vršimo usluge prevoza svih vrsta vozila: novih, polovnih, neispravnih, havarisanih, itd.

Povoljna, brza i kvalitetna usluga prevoza svih vrsta vozila do 2,5t. 

Bilo kada i bilo gde, dovoljan je samo jedan vas poziv koji menja sve.

Šlep služba Zlatibor – MIKOM, tu smo za Vas 00:24h.

Marko Divac

Vlasnik, MIKOM kompanije

0 +

Odšlepanih vozila

0 %

Zadovoljstvo korisnika

0 +

Godina iskustva

0 +

Naših vozila

OUR PRICING

OUR BEST PRICING.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes.

MOTORCYCLE TOWING

$100

/Per first 10 miles

CAR TOWING

$200

/Per first 10 miles

LUXURY TOWING

$300

/Per first 10 miles

CAR TOWING

$200

/Per first 10 miles

MOTORCYCLE TOWING

$100

/Per first 10 miles

LUXURY TOWING

$300

/Per first 10 miles

Ukoliko Vam je potrebna pomoć, ne ustručavajte se da nas pozovete!

AUTO SERVIS I ŠLEP SLUŽBA ZLATIBOR

ČESTA PITANJA.

Šlep služba MIKOM je dostupna 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji bez obzira da li je praznik ili vikend, mi smo tu uvek za Vas.

Dolazimo u najkraćem mogućem roku! Potrudićemo se da Vas ispoštujemo maksimalno, brzo i efikasno.

MI SMO DOSTUPNI 24 ČASA TU SMO DA VAM POMOGNEMO.

Šlep služba Zlatibor MIKOM vam je na raspolaganju sa dolaskom na mesto intervencije 24h dnevno, 365 dana u godini, pozovite nas na +381607444755.

NAŠ TIM

UPOZNAJTE NAŠ TIM PROFESIONALACA.

Marko Divac

Direktor

Nemanja Petrić

Auto servis

Ivan Mihajlović

Vozač

Ivan Mihajlović

Vozač

SA NAMA STE BEZBEDNI

PRETHODNA ŠLEPOVANJA.