Šlep služba i auto servis MIKOM Beograd

ŠLEP SLUŽBA NIŠ.

ŠLEP SLUŽBA NIŠ I AUTO SERVIS - MIKOM

ŠLEP SLUŽBA NIŠ I AUTO SERVISMIKOM DOO

Šlep služba Niš - 060 5555 987

Naša šlep služba je operativna na području Niša, Niške Banje, Kamenice, Vrtišta, Gornje Toponice, Draževca, Malče, Svrljiga, Pukovca, Žitorađe i okoline, kao i na celoj teritoriji Niškog okruga i Srbije.

 

Šlep služba Niš – MIKOM.

Pozovite nas 060 5555 987.

ŠLEP SLUŽBA NIŠ – Mi smo renomirana šlep služba Niš koja pruža efikasne i sigurne usluge šlepanja na području grada Niša i okolnih naselja. Sa dugogodišnjim iskustvom i timom stručnih vozača, posvećeni smo pružanju vrhunskih usluga šlepanja kako bismo vam obezbedili mir i bezbednost tokom svih situacija na putu.

Naša šlep služba je dostupna 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji, spremna da vam pruži pomoć u slučaju kvara vozila, saobraćajne nezgode, ispražnjenih akumulatora ili bilo kojeg drugog problema na putu. Naši vozači su obučeni da brzo i efikasno reaguju na vaš poziv i pruže vam neophodnu podršku u najkraćem mogućem roku.

Naš vozni park je opremljen najsavremenijom opremom za šlepanje i osigurava sigurno rukovanje vašim vozilom tokom transporta. Bez obzira da li vozite putnički automobil, kombi, teretno vozilo ili motocikl, možete računati na nas da pružimo profesionalnu uslugu šlepanja uz pažljivo rukovanje vašim vozilom.

Pored standardnih usluga šlepanja, takođe vam nudimo i dodatne usluge kao što su isporuka goriva, zamena guma, otključavanje vozila i prenos hitnih poruka. Naš cilj je da vam pružimo sveobuhvatnu podršku na putu i olakšamo vam svakodnevne izazove koje možete susresti tokom vožnje.

Kao lokalna šlep služba, ponosimo se našom posvećenošću zajednici. Brzo reagujemo na pozive za pomoć i obezbeđujemo visok nivo profesionalnosti i ljubaznosti u svim interakcijama sa našim klijentima. Vaše zadovoljstvo nam je najvažnije, zato se trudimo da pružimo izuzetnu uslugu i prevaziđemo vaša očekivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć na putu, ne ustručavajte se da nas kontaktirate putem broja telefona koji možete pronaći na ovoj stranici. Naš tim je spreman da vam pomogne i obezbedi brzu i efikasnu intervenciju.

Vršimo usluge prevoza svih vrsta vozila: novih, polovnih, neispravnih, havarisanih, itd.

Povoljna, brza i kvalitetna usluga prevoza svih vrsta vozila do 2,5t. 

Bilo kada i bilo gde, dovoljan je samo jedan vas poziv koji menja sve.

Šlep služba Niš – MIKOM, tu smo za Vas 00:24h.

Marko Divac

Vlasnik, MIKOM kompanije

0 +

Odšlepanih vozila

0 %

Zadovoljstvo korisnika

0 +

Godina iskustva

0 +

Naših vozila

OUR PRICING

OUR BEST PRICING.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes.

MOTORCYCLE TOWING

$100

/Per first 10 miles

CAR TOWING

$200

/Per first 10 miles

LUXURY TOWING

$300

/Per first 10 miles

CAR TOWING

$200

/Per first 10 miles

MOTORCYCLE TOWING

$100

/Per first 10 miles

LUXURY TOWING

$300

/Per first 10 miles

Ukoliko Vam je potrebna pomoć, ne ustručavajte se da nas pozovete!

AUTO SERVIS I ŠLEP SLUŽBA NIŠ

ČESTA PITANJA.

Šlep služba MIKOM je dostupna 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji bez obzira da li je praznik ili vikend, mi smo tu uvek za Vas.

Dolazimo u najkraćem mogućem roku! Potrudićemo se da Vas ispoštujemo maksimalno, brzo i efikasno.

MI SMO DOSTUPNI 24 ČASA TU SMO DA VAM POMOGNEMO.

Šlep služba Niš MIKOM vam je na raspolaganju sa dolaskom na mesto intervencije 24h dnevno, 365 dana u godini, pozovite nas na +381605555987.

NAŠ TIM

UPOZNAJTE NAŠ TIM PROFESIONALACA.

Marko Divac

Direktor

Nemanja Petrić

Auto servis

Ivan Mihajlović

Vozač

Ivan Mihajlović

Vozač

SA NAMA STE BEZBEDNI

PRETHODNA ŠLEPOVANJA.